Wyposażenie dla gastronomii powinno być wydajne w użytkowaniu, wygodne w obsłudze i bezpieczne. Wszystkie te wymagania spełniają elektryczne urządzenia gastronomiczne, które obecnie oferuje wielu producentów. Jakie z nich wyróżniają się największym powodzeniem?
Dlaczego warto wybrać elektryczny sprzęt gastronomiczny?
Dobór odpowiedniego sprzętu gastronomicznego ma kluczowe znaczenie. Wśród wielu dostępnych urządzeń dostępne są te wykorzystujące prąd elektryczny. Zaliczają się do nich nie tylko lodówki czy zmywarki, ale także sprzęty przeznaczone do przygotowywania posiłków.
Elektryczny sprzęt gastronomiczny ma wiele zalet. Ma bardzo szerokie zastosowanie w różnych lokalach gastronomicznych – nie tylko w kuchniach, ale także poza nimi, na przykład w modnych teraz food-truckach, podczas eventów plenerowych. Pozwala na bezpieczne przygotowywanie posiłków, bazując na wydajnym i efektywnym źródle energii. Ponadto umożliwia łatwe sterowanie i korzystanie z szeregu dodatkowych funkcji, które ułatwiają pracę w gastronomii.
Elektryczne wyposażenie dla gastronomii – co wybrać?
Pełna gama elektrycznych urządzeń gastronomicznych pozwala na dopasowanie ich do indywidualnych wymogów lokalu.
Hurtownia gastronomiczna hybryda-gastro.pl przygotowała dla swoich klientów szeroką gamę różnych sprzętów wykorzystujących zasilanie elektryczne od najlepszych producentów. W jej ofercie można znaleźć:
Coraz więcej lokali stosuje także indukcyjne kuchenki gastronomiczne, które wyposażone są w płyty grzejne. Dzięki nim można wygodnie i bezpiecznie przygotowywać posiłki także poza kuchnią. Dostępne są w wielu wariantach – z jednym albo z kilkoma polami grzejnymi.
- Frytownice gastronomiczne
Nowoczesne frytownice gastronomiczne wyróżniają się nie tylko dużą pojemnością, ale również szeroką gamą praktycznych funkcji pomagających w smażeniu frytek i innych dań na głębokim oleju. Pozwalają na wybór odpowiedniej temperatury smażenia, zapobiegają przypalaniu się resztek i mają automatyczne systemy filtracji oleju.
- Kotły warzelne gastronomiczne
Dzięki nim można przygotowywać duże ilości określonych rodzajów posiłków. Kotły umożliwiają wygodne gotowanie potraw w odpowiednich temperaturach i pozwalają na łatwe wydawanie potraw.
- Taborety elektryczne gastronomiczne
Elektryczne taborety gastronomiczne mają wszechstronne zastosowanie. Sprawdzą się zarówno podczas smażenia, jak i pieczenia potraw. Dzięki zastosowaniu bezpieczniejszego źródła ciepła niż gaz zmniejszają ryzyko w lokalu gastronomicznym.
—
HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK
TEL: 32 418-72-55
E-MAIL: biuro@hybryda-gastro.pl
NIP: 6312312497, REGON: 241677598
ul. Stanisława Kunickiego 14, 44-100 Gliwice